Kaluž
Anotace: Malování tahů 2022
Ráno popřála mi kaluž,
ať se mám.
Já jí žert povídám
i úsměv znám.
Je chladněji
a já v tramvaji
lidi počítám.
Možná vidím zbytečný spěch.
Čas nejde vidět na zádech.
Stejně čas je vyhraněný
a hvězdy ho znají
v přísloví i mystice.
Utichám a těším se za kávou.
Kdo mi jí udělá?
Jako vždy sama přece.
Srdce pevně tluče
a klikatí se i v kleče.
Až se vrátím,
kaluž pohladím.
Byla milá a já bez pláče.
Když je smutno.
Podvědomí ukáže.
Přečteno 103x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, blues, CULIKATÁ, Psavec, Protos1182
Komentáře (8)
Komentujících (5)