Počátek dne
Anotace: Malování tahů 2022
Začínám den s kočkou na klíně,
předení nám jde vlídně.
Čtvrtka na stole,
stejně jí nenamaluji tak krásnou,
jaká uvnitř je.
Cítím teplo i její dech.
Hladím milý kožíšek.
Den začíná a miluje
ve čtyřech packách.
Deník mňouká,
je mourovatý.
Zná mňau,
co by slyšel i hluchý.
Krásné ráno ať zní.
Radost je z kapek rosy
a ze snů, co dávají
lepší časy.
Zavřeme oči
a bohyně egyptská tu jde.
Ani myš jí neujde.
Mňau a tak to je.
Přečteno 138x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, Amonasr, Psavec, Holoxicht, Kan, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)