Myška si běhá kde jí libo
volnosti hojnost dopřáno ji bylo
jídlo si shání kde se dá
člověk ji těžko uhlídá
nástrahy na ni pořádá
chudák myška malá- lásku postrádá:-(.
Mají moc krásná očka- jako korálky.
29.08.2022 17:02:24 | CULIKATÁ
Když si vzpomenu, že jsme v práci nedávno jednu chytili, najednou je mi jí líto
29.08.2022 14:32:35 | Marry31
Mně těch myšek je též líto.
Její zápas o život je čin odvahy.
Občas si říkám, že i Ty malá zvířátka nám dávají školu života, i když každý se cítí bezvýznamný, má svůj úkol tady na Zemi.
29.08.2022 14:36:13 | mkinka