Někdy mám problém najít téma,
přemýšlím a nic mě nenapadá.
V takových chvílích je má Múza němá
a fantazie, ta mi ukazuje záda.
Pak s díky zvednu vše, co jde kolem,
bláznivé myšlenky v hlavě mám.
S čelem v dlaních nad svým stolem
si pak jako blázen připadám.
Někdy se začnou verše rodit,
co dají se číst a smysl mají.
Tu pro rým nemusím daleko chodit,
když Múzy opět pomáhají.
...Můzy jsou ženský...lepší do ničeho nenutit...;-)musíš je lákat...a počkat si...
05.09.2022 14:09:10 | Marten