"Mona Lisa" ze Záběhlic
Jsem podobná Moně Lise, fakt jsem děsně tajemná
jako pyramidy v Gíze. Úsměv ladím do temna.
I když jenom nakupuji v naší blbé samošce,
lidé ve mně objevují Pythii na trojnožce.
Zjevím se jak Bílá paní, chodím strašit do parku.
I předvádím po klekání na Hamráku Rusalku.
Se svým jeptiškářským stylem mohu být i jezinka,
vpravdě jsem však větším dílem da Vinciho Lízinka.
Přečteno 182x
Tipy 21
Poslední tipující: gaspacho, šerý, Fialový metal, danaska, Marten, Stanislav32, Sonador, Frr, mkinka, Holoxicht, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)