Sbírka: Konec příběhu
Ještě jsem tady
A už se mi stýská
Červánky na východě
Nad hlavou krouží čápi
Ještě jsem tady
Slunce v mlžné kápi
Z tunelu dunění
Lístku opuštění
Ještě jsem tady
A už se mi stýská
Už jsi zas vzdálená
Nekonečně blízká
25.8.2022