Probuzení
Dusivé probuzení,
zlit strachem a potem,
klidná řeka jezem zpění,
dialogy se šepotem.
Zoufalé rukou tápání,
ze rtů křičí prosba němá,
úporné supění do strání,
tunel který konce nemá.
S černí noci osiřelý,
do rána běs promítá,
úzkosti pach rozestřelý,
samotou zeď prolitá.
Přečteno 170x
Tipy 12
Poslední tipující: Marten, Psavec, Marry31, jenommarie, Holoxicht, šerý, mkinka, Frr, Stanislav32, ForgetMeNot
Komentáře (2)
Komentujících (2)