To ticho vnímat, ležet v mechu.
Vnímat vedle sebe její dech.
Být uvnitř tichý, v klidu
necítit uvnitř žádný roh.
Mazlivé měkko a ticho.
Ševel v listech větru.
Větve stromů nad sebou,
mít, jak zelenou střechu.
~~~
Měkko
13.09.2022 12:18:40 | MonoGame