Pro nás postavím z písku hrad,
kolem něho z mušlí stěnu,
uvnitř všeho budeme si hrát,
já na muže, ty na ženu.
Vítr z moře k břehům nese
křik ptáků a vln hřmění,
budeme se milovat,
do úplného zapomnění.
Hrady z písku vlny zmaří,
vyhladí pláže doztracena,
najít je, už se nepodaří,
zůstal jen muž, zůstala žena.