Švitořením se nabíjíme a tak to má být Jíto.
Káva s Tebou je právě teď ten pravý elixír.
PA a "směj se hezky", tak jak to umíš jenom Ty.
14.09.2022 12:46:46 | Fialový metal
Mám radost z Tvých milých slov. Přeji klidný a příjemný den.
14.09.2022 12:48:47 | mkinka
Jíťo, co jsme?
Člověk je podivné stvoření co je stvořený pro radost z toho co si neustále vytváří kolem sebe.
Jsou to maličkosti.
Čím více jich je.
Tím je šťastnějším.
Kolem páté jdu koupit tři růže.
Každá z těch tří má dnes adresátku.
Doufám, že nežárlí.
(Jejich manžel.)
14.09.2022 13:44:33 | Fialový metal