Anotace: babí léto 2022 aneb proč se Vědomí roztrousilo do tisíce vášnivých básnických autorů.. aby se snad mohlo číst?
Asi to bylo tím
že jsme se zaposlouchali
do té jeho podivuhodné hudby
Na malou chvíli
jsme se ocitli
v zahradě u Zlatého jablka
Hučel tam potůček
raci v něm stříhali klepety
byl tam i Bůh
Byla to Jeho zahrada
ale byla to zároveň
i Naše zahrada
Chvíli jsme mu hleděli
do těch jeho zářivých očí..
A najednou
My jsme ta zahrada
Jsme Zlaté jablko!
Sluncem i Lunou
Loukou i Hvězdou jenž jí ozáří
v temném hávu noci
V tu chvíli jsme si oba vzpomněli
že jsme se jako Vědomí rozdělili
abychom mohli být spolu
a milovat jeden druhého