~~~~~~~~
Telefon zvoní,haló,
poví nám někdo co se stalo?
Stalo se,ouvej,to bolí,
šlápl jsem na hrábě a dostal holí,
pan doktor nepřijde ošetřit strašáka
jít za mnou do zelí doktora neláká.
A ty máš na hlavě bouli?
To mám,jak atletickou kouli.
Tak spěchám do zelí,
pofoukám bouli,už to nebolí?
Proč jsi pozor nedával a pořádně se nedíval?
Víš,já jsem před deštěm utíkal do sucha
a v tom mě čmelák zabzučel u ucha
tak jsem se ohlédl,na cestu nekoukal
a vítr ty hrábě listím moc zafoukal.
Byly jak pod duchnou a čekaly
koho by do hlavy praštily.
Tak se náš strašáku vrať zpátky do zelí
já přijdu za tebou,nejlépe v pondělí.
Tak vám moc děkuji že jste mi pomohla,
nemáš zač,
vím že strašáci jsou někdy
nemehla.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
...včera jsem si tak říkal...proč při telefonování už neříkáme Haló?...se mi to vždycky líbilo...;-)asi zas začnu po staru...budu asi divnej protože mladí už to neznají...to chvějivý očekávání, jestli je druhým konci drátu fakt ten koho volám...
20.09.2022 16:33:35 | Marten