Píšu si v noci...
Mám v ruce knihu a lačně trhám
očima stránku po stránce
Čtu básně,kterými čas trochu mrhám
Abych to řekl ve zkratce
A píšu málo, páč mě nic nebolí
a vůči světu kapku oslep jsem
Srdce však stejné mám i mysl svoji
Jenom už nejsem nešťasten
Už je půl druhé a měl bych spát
Zrcadlo křičí: Ty naivko!!!
Chtěl bych teď jen Míši polibek dát
a s Gellnerem zajít si na pivko
Komentáře (2)
Komentujících (2)