Proč?? nevím,netuším.....
Anotace: Nikdy nezapomeň na ty co ti pomáhají v nouzi.
Sedím tady,pláču
uprostřed lomu,dolů teď skáču
jako poletující pták
i já cítím se teď tak
srdce buší,krev z tepen teče
před smrtí nikdo neuteče.
Na kameni zbytky těl,
ty zachránit jsi mě měl
já teď pod kamenou deskou
a hromadou listí
s hromadou stezku
pláčivých lidí.
Komentáře (4)
Komentujících (4)