milování
Anotace: zastavíš se Čase ???
nastává vlahá letní noc
a poutník měsíc vychází
milencům,lásce na pomoc
když krajinou se prochází
na krásné louce koptretiny
zvědavě hlavy naklání
vykreslí měsíc lidské stíny
a slyší tiché šeptání
o lásce,touze,milování
smutku i něžném stýskání
o dlouhém času moje paní
na tohle krásné setkání
a měsíc, staletý pamětník
s ůctou k citu se díval
jak slastný zazněl její vzlyk
když hoch ji něžně líbal
i Čas co nezná odpočinku
se ustrnul a v ůdivu jak dítě
prodlužoval jim něžnou chvilku
když slyšel ..miluji tě...
na louce ti dva jsou si světem
jeden v druhém se uvidí
pálivou zimou,babím létem
Měsíc i Čas jim závidí
světlo se vkrádá,stíny blednou
proč na kusy mi srdce praská
proč setkání je jen jednou
proč bolí krásná láska ???
Komentáře (0)