Anotace: Lidská zvědavost, nebo strach? V symbolech vidíme až za osud???...momentální pocit...
To jsem náhodou nepředpověděla, to se mi jen zdálo...Každý má v sobě kus senzibila, ne? :o)
23.03.2007 20:53:00 | Severka
Krásná, naše malá senzibilko..:-) Hlavně už nic nepředpovídej, nebo se zase přivalí tsunami...
23.03.2007 20:40:00 | lidus
Super. Samozřejmě, že vím... že jisté věci mezi nebem a zemí existují, i když nejdou leckdy nahmatat ;-) Tvůj postoj je zdravý ;-))
23.03.2007 16:36:00 | Levandule
Jsou věci mezi nebem a zemí, o kterých je lepší nevědět...Nepodléhám, naučila jsem se je respektovat, ale osud mám ve svých rukou, snad...:o)
23.03.2007 16:09:00 | Severka
Pěkná báseň... jen doufám, že těmto osudovým udělátkům nepodléháš ;-) Byla by to chyba. Lepší je spoléhat se na svoji intuici a rozum ;-)))
23.03.2007 16:05:00 | Levandule