Pěkný, zkus popsat takhle Karlák .) tam je lidí a inspirace .)
09.11.2022 09:52:22 | Constantine
Tady myslím jsem psala básničku o Karlově náměstí. Je to už hodně delší doba.
Snad se dokonce jmenovala Karlovo náměstí. Děkuji za připomenutí, kamaráde.
09.11.2022 09:54:45 | mkinka
Spíš jsem myslel most, papa, pěkný den .)
09.11.2022 09:55:17 | Constantine
Jo, tak jsem kdysi psala o grafitech. Já už nevím, jak se to píše. Ale oko nezůstalo suché, že tato památka jimi trpí.
Ale někdy bude o Karlově Mostě opět nová, až ho opět navštívím a budu dýchat historii.
09.11.2022 10:00:02 | mkinka