ten pták se rozletěl
bez domova
bez chtění mít
vlastnit
křídla jen položil na oblohu
tím nepatrným pohybem
se loučil
a já za ním hleděla v tu dálku co nás pojila
Pěkné.
Jako pták
vznést se do oblak
jeho svobodu mít
o tom lze jen snít.
25.11.2022 20:53:33 | kozorožka