Anotace: Nebo netočí?:o) Trochu jsem si hrála... Moc prosím o komentáře. Nechte mi tu kousek sebe (nebo alespoň kousek svýho názoru). :o)
jj, tahle se mi vážně líbí - zní to dobře a vážně jsi zvládla ten rým, že to nezní blbě
jinak taky nevím, kam bych ji obsahově zařadila:-)
23.04.2007 21:24:00 | Rádoby zoufalá
Jo jo, točí - to je náročnej rým. A zvládlas ho velmi dobře. Krásné metafory, líbezné zpracování. Kdybych nebyl ženatý, použil bych tu básničku na balení holek.
17.04.2007 14:32:00 | Daniel S.