Anotace: ...
Osamocená stála
ke konci podzimu
pevná jak skála
Váza
Vplouvajíc
přes jazyky
do útrob
bílého ne-vědomí
Čekajíc
na vůni jara
na vůni
rozkvetlého
šeříku
Líbí.
25.11.2022 08:08:12 | mkinka
Děkuji, bylo jen malé zamyšlení, večer jsem cítila vůní šeříku, ale teď neni
25.11.2022 13:44:50 | Bufik
Já mám též šeřík ráda
25.11.2022 16:41:21 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?