Anotace: .jo.
Ahoj. Jednou už jsem na Tebe náhodou narazil.(Tak před pár měsíci)Pamatuju si, že mě to dost upoutalo...Budeš asi zvláštní. Tedy, krásně zvláštní..:)
24.03.2007 10:16:00 | Favi
:) ale nedávej.... už bys to pak nemusela být ty... a co bych si pak počala, že jo ? :D
Krásný víkend, kukačko :-*
24.03.2007 06:37:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Víš, mandarínko, je to zvláštní...ty tvé sny, představy...docela by mě zajímalo, jaký obraz by podle nich namaloval malíř... jsi stále dobrá...v tvých básních je tolik poezie, že bys ji tu mohla rozdávat :-)
23.03.2007 23:12:00 | no