Dej vodě úsměv, vlnou ti odpoví,
dej vodě úsměv - nebude ztrátový.
Voda je dobrá, jen někdy vzplane,
pak dějí se - věci nečekané.
Hledám tu vodu, pro pohlazení;
něco se stalo - není k nalezení.
...dej vodě úsměv...
...úsměv jí dám...vlnu v bazénu pošimrám...;-)pěkná óda pro mě vodomila...
27.11.2022 12:27:23 | Marten
Když klidný břeh vody
po vlnách hladí
do očí přijde pohoda s břehy
pohladí v duši nejednu bouři
nejlépe sednout si ke břehu vody.
Úsměv jak hladina ..je pohlazením.
Úsměv jsi vykouzlit..krásné. ;)
27.11.2022 12:16:47 | jenommarie