Chce se mi brečet
Z radosti ječet
Že mohu řešit tyto blbosti
Někomu odpadává maso od kostí
A já si tady skučím
Zbytečně sebe, tebe, vás mučím
A přitom nemám proč
Po hlavě do života skoč
Protože jen když není zdraví
Tam cesty se zastaví
Děkuji ti za vše