Anotace: Pseudobáseň, kterou jsem zplodil v mém náhlém avšak častém zatemnění mysli.
hm. tak z mýho pálením kytek unavenýho pohledu s emi to líbí, ještě to omrknu včera, joo jinak k dotazům u mojí básničky, ano a ano :-)
14.04.2007 00:30:00 | Melfëa
nj... já tam takovejch komentářů od tebe mám.. ale co se dá dělat, že? Ale jinak k tý básničce, myslím, že dřív si psával líp.. není to tak strašný, ale lepší by to rozhodně bejt mohlo...
24.03.2007 15:50:00 | seed.misulka
jj baví....jj vyžívám....jj sere mě že tvůj komentář nemůžu smazat páč teď to všechny hrozně zhnusí a nebudou chtít psát i jiné komentáře než mrdkoidní. DÍK
24.03.2007 15:22:00 | Jack SKunker
Že tě to ještě baví, takhle do mě věčně kérovat.. Víš, za všechny svoje problémy si můžeš úplně sám, vyžíváš se v těch svejch psychedelickejch depkách, v tom, jakej seš chudáček.. třeba ti to jednou všechno dojde a začneš vnímat svět takovej, jakej je... a pak tě začnou všechny tyhle věci pěkně mrzet.. to ovšem pouze za předpokladu, že máš v sobě alespoň kousek srdce..
24.03.2007 10:32:00 | seed.misulka