Závoje noci
Závoje noci
od stropu svěsila
............
Tišina před půlnocí
možná i pár hvězd
a ztracená slza
Kolik máš tváří.........?
............
Opona dneška
je nadobro spuštěna
V zavřených očích
zbloudilé záblesky
podivného života
bolí mě
že rozdal
tak málo LÁSKY
...............
Závoje noci
od stropu spustila
asi mě zkouší...
Komentáře (3)
Komentujících (3)