slovo je pro mne činem
citem
projeveným
upřímným
někomu na někom
záleží
otevřeným oknem
tichým průčelím
nádvořím
krokem
za nímž zní ozvěna
hluboká
daleká
prožitých nocí
dní
melodií
jež našla si člověka ...
slovo je pro mne slovem
pevným bodem
otiskem
lásky
přátelství
Zníš mi,jak zvoneček ...
tvému slovu věřím i když dnes ztrácí váhu,je hodně nástroj manipulace...
04.12.2022 18:30:47 | Danger