odvrácená strana mé duše
mé tváře, mého zrcadla
celistvosti
jak jsi sladké srdce
jak divoce i jemně tepeš
záříš
šeptám - křičíš
hoř...
hoř!
.
s kořeny v nebi, stálezelená
pravdou...
„Slunce nikdy neopouští cesmínové keře.“
Magie zimního slunovratu ... A taky maté mám ráda. Nu a pak Son ;-)
20.12.2022 21:27:30 | Kumiko
.....Hoř a Tvoř!.....to bylo krátké sdělení jedné bytosti.....a tak se přidávám....Ji./úsměv/
13.12.2022 18:26:29 | jitoush
nemusí být viděno
a JE **;)
Opět pěkné milá Sonador:)
12.12.2022 21:31:19 | jenommarie
Slunko vlastně hoří, nikdy nezapadá. Když mám tě rád a máš mě ráda.
Odvrácená strana duše? Ó nechme jí býti už! Ať si sama do tmy lije, černou tuš.
Rád jsem si přišel*
12.12.2022 20:16:49 | šerý
to je tak krásný šerý;)* ale víš co? já jsem se na tu odvrácenou stranu podívala a zjistila, že je taky fajn:D
děkuju!
13.12.2022 12:14:24 | Sonador