Americký úsměv nemám
Anotace: Malování síly 2022
Jako peří vlaji.
V rodném kraji.
To pírko se vláčí
po ulicích v dáli.
Melu slova v podpalubí.
Vltava to stráví.
Z posledních sil sbírám slzy.
Pevná ramena nemám.
Nepotřebuji. Moji drazí.
Cizí pes běží
a mazlí se do samoty.
Pak zas štěká,
běž do roboty.
Dech v tichu se rozpouští.
Cítím se suchá jako na poušti.
Na povel nejde se smát,
když pod nohami hrách.
Praha dá rozmach.
Píši a v duši poplach.
Báseň napsal krach.
Přečteno 116x
Tipy 21
Poslední tipující: šerý, jitoush, Jan Kacíř, Iva Husárková, Stanislav32, Amonasr, Sonador, Kan, Dejvis, Psavec, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)