Odejít, zničit bublinu snů.
Převrátit, smysl korun i kořenů.
Listy v kořenech, houby ve větvích
kůrou vstřebávat fialový sníh.
Chechtají se listy
těm, ke stromu co přišli
bláznivým snílkům
Koruně v zemi.
Nad zemí kmen tiše se šklebí
Po kmeni "rez" zvolna se mu super.
Ve větru kvílí dřevo zmáhané
Ticho, pak možná nastane
Z koruny kořeny rostou
kmen zmožený lehl
drží se v zemi
hliněný val
~☆~