Naděje
Anotace: Barevnost života 2023
Drží mě poezie,
když duše ani tělo nefunguje.
Ona je krví okysličenou,
vodou posvěcenou.
Jsem někdy lávou
a myšlenky se kupí.
Z larvy je motýl
a čichá vůni.
Občas mám chůzi sloní.
Slyším, že nejsem dnešní,
ale to házím za hlavu.
Nevadí, že jsem sto let pozadu.
Blíženec s myslí neutronů.
Napsala jsem a neutonu.
Báseň je pravdivá.
Protnu jí a bude živá
jako síla má i nekonečná.
Přečteno 109x
Tipy 26
Poslední tipující: Ruda Štola, Fialový metal, Protos1182, Iva Husárková, šerý, Frr, kudlankaW, jitoush, Bufik, Sonador, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)