Má velikou moc ten dotek letmý.
Moc jeho pod kůží se větví
Dotek pod kůží hřeje
Duše se pak směje
Pohlazení, a "husí kůže" běží
v podbřišku tiché zajančení
Oči jen neznámem zavřené
pocit, pod kůži se dostane
Pak, co bude dít se dál?
Doteku
Kdo moc ti dal?
Životy měníš na počkání.
Uvnitř, jak z jara je tání, chlad zmizí.
~☆~
Srdce si pamatuje milující dotek
a dlaně...které patří milované*
Toto kouzlo zůstane v srdci.
23.01.2023 23:56:01 | jenommarie
Máš naprostou pravdu, síla doteku je ohromná. Mám 90 letou pratetu, která si chodí hladit a krmit divokou kočičku. Obě jsou samy.
23.01.2023 23:11:09 | kozorožka
Paráda Básníku Smělý.
23.01.2023 22:43:00 | Slav Milo