Anotace: Společná báseň s mkinka..děkuji ti moc
Ve skrytu stínu
hledám souzvuk tónů
ten akord vjemů.
Zahalen tmou
přes světlo dění
a uvnitř jakési chtění
Prázdným pohledem se dívám
a do okna zpívám
pro laň, která utekla kdoví kam.
Ač pohled prázdný,
přesto jí vidím.
Je křehká a s ní sním.
Já plná emocí
a kvete pohybem.
Hladím jí
a není přeludem.
Chci aby přišla blíž.
Uhranu jí pohledem.
Dotknout se přirozené přírody,
když lidství se blíží do zkázy.
Být chvilku s laní a bez nicoty.
Ten tichý dotek pohledu s pohledem,
naplnit duši krásným chvěním dovede...
Povedla se vám :)
26.01.2023 22:28:34 | Emily Říhová