Sbírka: Dualita - o hře polarit
Krásné. Líbí se mi, jak píšeš :) Tik tak minuta po minutě a mezitím nehnutě. A pak zase tik tak. Upomínka, že čas letí. I když stále svým jistým tempem. Tik tak.
01.02.2023 08:09:15 | Narra
Díky.. Ono to má i alegorickou rovinu - když se dva rozejdou, vše je dohráno, ale stále se mlčky potkávají. A na konci vlastně i tu transcendentální rovinu - všichni nakonec splyneme v jedno :)
01.02.2023 11:13:58 | TRlVlUS