Pocity pracovního dne
Anotace: Barevnost života 2023
Transformátor emocí.
Harmonogram vystřízlivění.
To a to právě není.
Mráz do prstů,
podrážka dodá energii.
Ach, pondělí.
Sluncem kal prosvěcuji.
Neznámo šlo pro chůdy.
Ve skafandru obletuji.
Ty dny, duchem absentuji.
Kávu hltám od nikam do nikam.
Uf, nitrem prchám.
Přečteno 117x
Tipy 17
Poslední tipující: CULIKATÁ, jort1, Tvbm, Snacek, Stanislav32, Marry31, Psavec, kozorožka, Fialový metal, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)