Černovlasé
Anotace: Ani tyhle dívky nemohu ošidit.
Havraní vlas sílu značí,
však půvab mu nechybí
Ten symbol tmavé noci,
vášnivou lásku teď nabízí
To osud vybral černovlásky,
aby zkrášlily náš svět
Ty dívky jsou hodné lásky,
jen muži jim musí rozumět
Ta černá kštice elegancí vábí
a k tomu ještě krásná tvář
Dej pozor, chlapče milý,
před ní své srdce neschováš
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (5)
Komentujících (5)