Úterní
Anotace: Barevnost života 2023
Mám rukavice a dívám se přes mříže
někoho, co nezná stav beztíže.
Mezi větou brodím se za kometou
a obejmu klidně mimozemšťana,
co si bude hrát na křesťana.
Jo, zima je tvrdá
a teplo se těžko hledá.
Neukazuji záda.
Krok a tra dá.
Mám vás ráda.
Song padá.
Přečteno 94x
Tipy 19
Poslední tipující: Emily Říhová, Sonador, Stanislav32, CULIKATÁ, Marry31, Psavec, Fialový metal, Frr, jort1, kozorožka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)