Jednou jsem dostal takovej nápad
že uspořádám večeři a pozvu kamarády
na výběrovej rohlík a sklenici marmelády
hezky jedno po druhým!
Ale mám doma jen jeden dopis
a tak do kolonky adresát píšu:
Davide i Goliáši
Antone i Pavloviči
Robinsone i Pátku
Dlouhý, široký a bystrozraký(v jedné osobě)
papežská kurie
herec Gere
a dalších pár nepodstatnejch lidí jejichž jména neznám..
Marmelády ždibec
Rohlík tvrdý
Ve formě se cítíš ;-)
Zastavím se
První i Poslední ... zároveň.
***
Houpání povoleno
Ať se Ti daří.
08.02.2023 10:47:23 | Fialový metal
Možný i candrbál s bufetem, jen pro vyvolené :-)
07.02.2023 18:13:57 | šerý
Přesně tak, jen pro vyvolené se speciální pozvánkou..Již brzy i ve vašich schránkách ;) Ale kdo ví kdo nakonec příjde. Možná příjde i kouzelník
08.02.2023 11:50:47 | DuvtipnyCmelak