Vzpomínky
Anotace: Barevnost života 2023
V mrazu já cítila krásu
a přijala kůru stromů
i vnímavé domů.
Vzpomínala jsem na krásu diapozitivů.
Mělo to kouzlo i nadčasovost.
Pak objevila se duha i nekonečnost.
Jdu dál a srdce tepe.
Temná komora i vyvolávání
uprostřed ticha, co vzdychá.
Ty nádoby já milovala.
A byla fotografie.
Zatím černobílá.
Barevnou mi doma nedělali.
Dívala jsem se
a myšlenky zavzdychaly.
Přečteno 101x
Tipy 14
Poslední tipující: jort1, Tvbm, Fialový metal, Snacek, šerý, Bufik, Psavec, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)