Anotace: Asi to sem nepatří, ale i tak...
měli jsme zakrslého králíka,
Už není, víc nedalo by se říct,
Však nedávno ještě byl,
nestěžoval si nic.
Nakrmit jsem ho a drbal
měl radost, že mě vidí.
Tak jsem se k němu pak ještě vrátil
pod rukou mhouřil oči své.
Pár hodin potom už není
Divné zdá se, že mu závidím?
Dostal najíst i pohlazení
Pod zem za ním nevidím.
Nic ho už netrápí
budu mít to štěstí i já
Pohlazení na poslední cestu,
Než přijde - tma.
Zvířecí miláčkové se dnes těší privilegií. Lidé zítra očekáváním...*
07.02.2023 22:46:44 | šerý
No, tohle je o emocích,víš. Byl dcery, ale byl jsem jedinej, kdo se o něj pravidelne staral. Takže mě měl rád. A paralela? Hádej...
07.02.2023 22:57:27 | Protos1182
Vím. Stejně tak jsem u dcery dopadl s andulkama. Emoce na pochodu...
A paralela? Raději mé žádné dedukce.
07.02.2023 23:35:11 | šerý