Rozpolcená...
Překvapená svojí meganeschopností
skláním hloupou hlavu k špalku Osudu
vždyť vyhrává jen ten, kdo modlí se a postí...
Rozložená neklidem v síni nesrdeční
nadávám si šeptem do sobeckých mrch
a triumfují pesimisté k světu nevšeteční...
Nalomená větrem z mého podvědomí
nenávidím v hlavě vlastní tiché NE
a vítězi jsou lidé, co kašlou na svědomí...
Nahlodaná krysou, co vyběhla mi z duše
obdivuji cizí chladnou ryzost mysli
a cenu odnáší si viník při poruše...
...Rozpolcená v čtvrtkách, co spolu nesouvisí
okousaná v zlomu, rozložena šokem
obdivuji v šeru houževnatost krysí...
Komentáře (8)
Komentujících (8)