Učitel a žák
Anotace: Věčné střety staří - mladí.
Učitel:
Nečekej, že svět se ti skloní k nohám,
že tvé kroky provázet budou ovace,
tys jedna kapka v několika miliardách,
jedna tečka na velkém obraze.
Žák:
Ve verši je moje síla,
veršem chtěl bych se jednou dotknout hvězd
a rozepjatá mladá křídla,
přikazují mě leť, jen leť.
Komentáře (5)
Komentujících (5)