Od neznámého autora
Anotace: Jednou jsem si tuto báseň zapsal a už ani nevím kdo ji napsal. Pokud se autor najde ať se ozve.
Od neznámého autora - myslím, že autorky :-)
Instantní deprese pro dlouhé zimní večery,
příjemné zpestření citové mezery,
samota v prášku ráno i k večeři,
že něco změní se prozatím nevěřím.
Za oknem počasí krutě se tváří,
polévka touhy v srdci se vaří.
V kuchyni hlavy své vařím si sama,
pocity koření - pustá jsou rána .
Komentáře (1)
Komentujících (1)