Srnka

Srnka

Anotace: Barevnost života 2023

Stála u silnice
a dýchala těžce.
Bylo jí zima
a před ní silnice.

Já objala její zkřehlé líce
a v dálce byly její sestry.
Tu lítost, co dělá tady
i obava ze tmy.

Její oči klepaly se tmou
a ubíhaly krajinou.
Tak něžná běžela rovinou.
Stala se nocí malovanou.
Autor mkinka, 11.03.2023
Přečteno 75x
Tipy 15
Poslední tipující: Bufik, Stanislav32, Frr, kudlankaW, šerý, jenommarie, Kan, Psavec, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí