Anotace: Drze vypůjčený název, ale mě jinej nenapadl.Takže se omlouvám autorovi originálu.
...ono může být i líp ...záleží na pohledu ...ale jedno je jistý ...má to sílu to tvoje dílko ...
26.03.2007 11:33:00 | WhiteSkull
No prostě život je absurdní. V jedný chvíli se stane tolik věcí - někdo umře někdo se zamiluje někdo zrovna kupuje jídlo. A pak se člověk nemá cítit sám.
26.03.2007 08:31:00 | Lucie Teru
... silné téma ... víš, já tohle zažila ... pracuji několik metrů od metra, kde museli zastavit vlaky --- pro sebevraždu ... nepřežil
(a já si šla zrovna kupovat oběd...) bylo to docela nedávno...
26.03.2007 08:16:00 | Levandule