Pocitová
Anotace: Barevnost života 2023
Já dívala se do pole
a tráva dala naděje.
Barevný pták se přišel pochovat
a řekl, že mě má rád.
Pak přišel východ slunce,
co zazněl hladce
a téměř romanticky.
Já byla šťastná
i smála se jako trubka objemná.
V srdci pokynula lucerna.
Přečteno 132x
Tipy 15
Poslední tipující: Stanislav32, Ondra, Fialový metal, Sonador, Kan, kozorožka, Psavec, Frr
Komentáře (8)
Komentujících (5)