ve zlaté kleci pokryté černým suknem
nezná noci dne království konce
začátku v nevidět papoušek spící
pět sedm pět pět sedm
co si má počít nespočet dnů a nocí
popaměti sám nadosah svým snům
nikoho nevzbudíme všichni si sníme
zlatý klece rám
.
.
.
rozplynu se v plynutí nechám plout
kapku po kapce atom po atomu
přes práh domu
ve vůni růže proměněna linout se
ve svobodě žena ničím a nikým nedotčena