Taky levitace...:* Skvělé dílo
10.04.2023 12:01:32 | Dejvis
Ano. Když byla dcera ještě v Poříčanech, chodila jsem jí pomocí levitace kontrolovat přes zavřené dveře. tolik jsem se bála i ve spaní, aby vše měla v pořádku kvůli cukrovce. Ráno jsem vždy byla hodně unavená jako kdybych celou noc nespala.
Ona mi zpětně řekla, že jsem tam byla a tak se změřila a měla trojku.
Když už jsem bývala hodně unavená, vzal to za mě kocour Drak.
Věděl dle určitého čichu, jak na tom je a probral jí právě včas.
Jeho Veličenstvo léčitel jsem mu říkala.
10.04.2023 12:08:56 | mkinka
Levitace nádhernou jest :)
Krásně jsi to napsala, Jitušenko :)
Měj se náramně :)
09.04.2023 14:10:32 | Ondra