Sbírka: Kvinternita - kvintesence všeho
Plachtoví myšlenek
Utkaná z vláken dnů
Svým klidným dechem
Měkounce nadouváš
Tvá mysl vyplouvá
Do krajin snů co léčí
Mapy, ty spal
Moře ví
Skvělé :) ... moře ví :)
13.04.2023 20:45:43 | Narra
kde není soulad s nebem, mapy nepomůžou
13.04.2023 00:18:12 | stormeater