Prsteny z pouti
co byly nejkrásnější
když bylo povoleno zmáčknout rodící se poprsí
skrze prsty pozorovat čas
skrze prsty pozorovat ochlupení minulosti
pasačky nitroglycerinových tablet
mám tlučení srdce
šikanuji slepé
spermie
sražen ze schodů
písmenkem abecedy
proč křičíte?
bojíte se vlastního kříže?
ticho
po bouři
je němým platidlem
Parádně graduje, já ucítila i ten ozón... :)
16.04.2023 15:54:07 | Philogyny
Jsi skvělý, Jorte, nebojíš se neobvyklostí v textu a básně psát opravdu umíš - cítím to tak! Dobrý večer :-)
15.04.2023 18:55:02 | Helen Mum
hlavně .."si neřvěme do duše své duše.." /jak nám radí Francis Picabia/ ST*
15.04.2023 17:26:52 | Frr