myslel jsem
že už mě potkalo všechno
přežil jsem pohled
do hlavně revolveru
poznal jsem holku
která vyžadovala
abych s ní dělal
i pro mě dost ujetý věci
mával jsem na celníky
z napěchovanýho auta
zřekl se mě otec
chtělo se mi umřít
abych pak bojoval o život
přišel jsem o vše
získal to zpět
vydalo by to na knihu
a ta taky vyšla...
a teď Ty
zvedla jsi moji slzu
a řekla o ní
že je krásná
stojíš tady
vstříc východu slunce
vítáš nový den
krvavá červeň
maluje Tvoji auru
kdybych to nechápal
ve vodní hladině
odrážíš se ještě jednou
a mažeš mi vzpomínky
které by se Ti stejně
nikdy nevyrovnaly...
...Ten kontrast..až to na rozhraní "zajiskřilo".....a pak zklidňující smíření....to zmůže jen Láska.......líbí Kašičko.....Ji.
17.04.2023 21:31:32 | jitoush
láska
17.04.2023 10:55:21 | Philogyny
Páni... Překrásné
17.04.2023 10:25:56 | Narra
Před pár lety, jsem u moře jen tak, brzy ráno, kdy nemohla spát, na molu u pláže protáhla tělo, vlastně mi to nikdy nebylo vlastní, vstávat brzy a po ránu cvičit, bylo to krásné, nebyli tam lidé, ale ani druhá půlka, a nebylo to ono ..
16.04.2023 23:18:46 | Vivien
děkuju Vivien
za návštěvu a krásný komentář
já jsem noční pták
a tyhle okamžiky
chytnu pouze v případě
když je ráno
a já jsem ještě nešel spát
;-)
16.04.2023 23:25:59 | kaše